Telefoonnummer

088 - 112 0555

Carkit laten inbouwen of vrijblijvende offerte aanvragen? Bel:

Carkit inbouw op Locatie!

Dé carkit inbouw specialist, montage op locatie in héél Nederland.

Offerte aanvragen

Parrot carkit onderdelen

Heeft u een Parrot carkit? Maar is de afstandsbediening defect? Of is er ingebroken in uw auto en is de display van uw Parrot MKi9200 gestolen? Wij leveren alle Parrot carkit onderdelen. Zoekt u een ck3100 display, een afstandsbedding voor uw Parrot MKi-9200 of is de bluwe-box van uw Parrot Carkit defect? Neem gerust eens contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden van carkit reparatie en over de los te leveren Parrot onderdelen.

Bent u op zoek naar Parrot carkit ? Zoek niet verder en neem contact met ons op. Wij kunnen voor u kijken of het desbetreffende onderdeel los verkrijgbaar is. Daarnaast kunt u dit onderdeel dan direct bij ons bestellen.

Verkrijgbare Parrot carkit onderdelen

Parrot heeft verschillende losse Parrot Carkit onderdelen verkrijgbaar. Hieronder ziet u welke onderdelen wij onder andere kunnen leveren;

Parrot carkit onderdelen

Is een van de bovenstaande onderdelen aan vervanging toe? Of staat het onderdeel dat u zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op via 088 – 112 0555.

Vervangen Parrot carkit onderdelen

Naast het leveren van een zeer breed aanbod losse Parrot carkit onderdelen kunnen wij deze onderdelen ook voor u vervangen. Moet de Bluebox vervangen worden? En wilt u er zeker van zijn dat dit op een professionele wijze wordt uitgevoerd? Maak dan een afspraak met een van onze monteurs voor het vervangen van de onderdelen. Wilt u een prijsopgave voor het vervangen van onderdelen op locatie? Stuur dan een e-mail naar info@ombits.nl of bel ons via 088 – 112 0555.

Vragen onderdelen Parrot

Heeft u vragen over de onderdelen van Parrot carkit? Of wilt u onderdelen bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar via 088 – 112 0555. Daarnaast kunt u altijd mailen naar info@ombits.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen    Warning: Only the first byte will be assigned to the string offset in /data/www/carkitinbouw.com/www/wp-content/plugins/responsive-menu/v4.0.0/inc/helpers/custom-functions.php on line 218