Telefoonnummer

088 - 112 0555

Carkit laten inbouwen of vrijblijvende offerte aanvragen? Bel:

Carkit inbouw op Locatie!

Dé carkit inbouw specialist, montage op locatie in héél Nederland.

Offerte aanvragen

Parrot ck3100 inbouw totaalpakket

Parrot ck3100 inbouw totaalpakket € 229.- exclusief btw

Met de Parrot ck3100 carkit kunt u de informatie van uw telefoon op het LCD-scherm aflezen. De carkit geeft de informatie van uw mobiele telefoon weer op het bijbehorende LCD-scherm, zoals telefoonnummers van inkomende gesprekken, het telefoonboek en het laatst gebelde nummer. Het scherm wordt handzaam en zonder te schroeven geïnstalleerd op het dashboard, op elke gewenste plek, met of zonder autospecifiek steuntje en vormt zo een optimale gezichtshoek voor extra comfort en leesbaarheid.Parrot CK3100

Bel veilig, dankzij de spraakherkenning

Wanneer de gebruiker in de auto is, maakt de Parrot ck3100 carkit direct verbinding met de telefoon bij het inschakelen van het contact. Dankzij de functie spraakherkenning dicteert u een naam, en vervolgens belt de carkit het genoemde telefoonnummer. Volkomen veilig.

Kies een carkit die perfect past in de auto, voor uitstekende geluidskwaliteit

De luidsprekers van de auto geven de stem van de contactpersoon perfect weer. De microfoon pakt de stem op en filtert het omgevingsgeluid weg. Wanneer u gebeld wordt, wordt de autoradio automatisch onderbroken, zodat het gesprek goed verstaanbaar is.
Kies voor een universele Bluetooth oplossing.

De Parrot ck3100 LCD is geschikt voor alle op de markt verkrijgbare Bluetooth telefoons

Specificaties van de Parrot ck3100:

Parrot CK3100

Om een carkit te kunnen koppelen aan het bestaande audiosysteem van de auto is in veel gevallen een zogenaamde ‘ISO koppelkabel’ (ISO to car verloopkabel) nodig. Deze verloopkabel maakt bestaande connectoren van de auto geschikt om een carkit te kunnen integreren. Deze situatie doet zich vrijwel altijd voor bij auto’s die af fabriek zijn uitgerust met een audiosysteem. Deze kabel kost € 25,- exclusief BTW.

Wilt u meer informatie over ons assortiment? Of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan gerust contact met ons op via 0591 635 801. Onze medewerkers zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar. Daarnaast kunt u altijd mailen naar info@ombits.nl.

Voor auto’s af fabriek uitgerust met een BOSE, JBL, Infinity of ander actief audiosysteem gelden andere voorwaarden.

Offerte aanvragen