Telefoonnummer

088 - 112 0555

Carkit laten inbouwen of vrijblijvende offerte aanvragen? Bel:

Carkit inbouw op Locatie!

Dé carkit inbouw specialist, montage op locatie in héél Nederland.

Offerte aanvragen

Ritregistratie

Ritregistratie: Naast het inbouwen van carkit systemen bouwen wij steeds vaker track and trace systemen en ritregistratie systeemen in. Met een ritregistratiesysteem kunt u uw zakelijke kilometers bijhouden op basis van locatie (GPS). Deze gegevens zijn dan afhankelijk van het ingebouwde systeem per kwartaal of eens per twee weken uit te lezen.

Wij leveren al een compleet systeem speciaal voor de ZZP-ers en kleine bedrijven met minder als 5 voertuigen voor slechts € 249.- all in.  In dit pakket zit het ritregistratie systeem, inbouw op locatie in Nederland (wij komen naar u toe, dus het kost u geen tijd) en uiteraard wordt alle benodigde software bijgeleverd.

Vragen of een afspraak inplannen? Vul het offerte formulier aan de rechterzijde in of neem tijdens kantoor uren telefonisch contact met ons op via 088 112 0555.

Track and trace voor auto

RitregistratieNaast de basis ritregistratie systeem leveren wij ook complete track and trace systemen voor alle voertuigen. Auto, bestelbus, vrachtauto maar ook voor bedrijven met een groot terrein leveren wij systemen om exact in kaart te brengen waar welk voertuig op welk moment is. Denk hierbij aan shovels, tracktoren, heftrucks etc.

Het meest ingebouwde systeem is een compact track and trace systeem wat weg gebouwd wordt in een auto’s of busjes. Via een web interface kunt u 24/7 zien waar het voertuig of  de voertuigen zich bevinden. Actuele locatie, snelheid alles is in dit systeem te zien.

Daarnaast kan eenvoudig, bijvoorbeeld eens in het kwartaal een uitdraai gemaakt worden van de gereden zakelijke kilometers.

Een dergelijk track and trace systeem bieden wij aan vanaf € 449.- per voertuig. Ook dit is uiteraard inclusief montage op locatie.

Vragen of een afspraak inplannen? Vul het offerte formulier aan de rechterzijde in of neem tijdens
kantooruren telefonisch contact met ons op via 088 112 0555.

Offerte aanvragen