Telefoonnummer

088 - 112 0555

Carkit laten inbouwen of vrijblijvende offerte aanvragen? Bel:

Carkit inbouw op Locatie!

Dé carkit inbouw specialist, montage op locatie in héél Nederland.

Offerte aanvragen

De gegevens die we van u vragen in het onderstaande formulier zijn veilig bij Carkitinbouw.com en worden uitsluitend gebruikt voor het plannen van een afspraak voor het inbouwen van uw carkit. We vragen uw e-mailadres om de afspraak te bevestigen en uw telefoonnummer om u eventueel sneller te kunnen bereiken. Meer informatie over de veiligheid van uw gegevens kunt u vinden in het privacybeleid.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.

Car

Hier vindt u een overzicht van de verschillende carkit Pakketten, De meest verkochte carkits zijn de Parrot ck3100 en de Parrot MKi9200. Deze carkit modellen werken probleemloos met alle moderne toestellen als de Samsung Galaxy serie en de Apple iPhone.

parrot_carkit_ck3100-150x150
Parrot ck3100 inbouw totaalpakket

parrot_carkit_mki9200-150x150
Parrot MKi9200 inbouw totaalpakket

 

Andere carkit Paketten – (Prijzen zijn exclusief btw.)

Inbouw op locatie in héél Nederland!

Wilt u een van deze carkits op locatie laten inbouwen? De monteurs van Carkitinbouw.com bouwen in door heel Nederland. Of u nou in Groningen, Eindhoven of Amsterdam woont of werkt? Wij komen bij u thuis of op het werk inbouwen. De prijs van de carkits is exclusief benodigde kabels voor de installatie van de carkit. In de meeste gevallen is er een ISO to car nodig om het geluid van de carkit over de speakers te laten gaan. Wanneer uw auto is uitgerust met een Harman Kardon, BOSE of JBL radio zijn er vaak andere kabels nodig. De ISO to car kost 25,- exclusief btw en de AUDIO to car 35 exclusief btw. Wanneer u een van de bovenstaande radio systemen heeft raden wij aan contact met ons op te nemen. Wij kunnen voor u kijken welke kabels er nodig zijn voor de installatie van de carkit.

Afspraak inplannen?

Wilt u een afspraak inplannen met een van onze monteurs? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen voor u kijken wat de mogelijkheden zijn en direct een afspraak voor u inplannen. Carkitinbouw.com is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 via 088 – 112 0555. Daarnaast kunt u altijd mailen naar info@ombits.nl.

Alle prijzen op onze website zijn exclusief BTW en inclusief montage op locatie

Offerte aanvragen