Telefoonnummer

088 - 112 0555

Carkit laten inbouwen of vrijblijvende offerte aanvragen? Bel:

Carkit inbouw op Locatie!

Dé carkit inbouw specialist, montage op locatie in héél Nederland.

Offerte aanvragen

Afspraak maken

Wilt u een nieuwe carkit laten inbouwen? Maak dan een afspraak bij Carkitinbouw.com. Wij komen bij u op locatie inbouwen. U hoeft hierdoor uw agenda niet aan te passen. Daarnaast bouwen wij in door heel Nederland. Of u nou in Heerenveen, Amsterdam, Eindhoven of Groningen woont/werkt, Onze monteurs komen bij u op locatie.

Direct een afspraak maken?

Een afspraak maken voor het inbouwen van een carkit? Hieronder ziet u hoe dit in zijn werkt gaat;

Wanneer de afspraak is gemaakt komt onze monteur op de afgesproken datum op locatie. De carkit zal worden ingebouwd en na de inbouw kan u pinnen bij onze monteur.

Tijdsduur afspraak

In de meeste gevallen duurt het inbouwen van een carkit gemiddeld drie kwartier tot een uurtje. Dit is echter per auto verschillend. Wij kunnen u bij het maken van de afspraak een tijdsindicatie geven hoelang de inbouw ongeveer gaat duren. U hoeft niet aanwezig te blijven tijdens de inbouw.

Direct een afspraak maken met een van onze monteurs? Onze medewerkers zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar via . Daarnaast kunt u altijd mailen naar info@ombits.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Afspraak maken

Offerte aanvragen    Warning: Only the first byte will be assigned to the string offset in /data/www/carkitinbouw.com/www/wp-content/plugins/responsive-menu/v4.0.0/inc/helpers/custom-functions.php on line 218