Telefoonnummer

088 - 112 0555

Carkit laten inbouwen of vrijblijvende offerte aanvragen? Bel:

Carkit inbouw op Locatie!

Dé carkit inbouw specialist, montage op locatie in héél Nederland.

Offerte aanvragen

De gegevens die we van u vragen in het onderstaande formulier zijn veilig bij Carkitinbouw.com en worden uitsluitend gebruikt voor het plannen van een afspraak voor het inbouwen van uw carkit. We vragen uw e-mailadres om de afspraak te bevestigen en uw telefoonnummer om u eventueel sneller te kunnen bereiken. Meer informatie over de veiligheid van uw gegevens kunt u vinden in het privacybeleid.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.

  Afspraak maken

  Wilt u een nieuwe carkit laten inbouwen? Maak dan een afspraak bij Carkitinbouw.com. Wij komen bij u op locatie inbouwen. U hoeft hierdoor uw agenda niet aan te passen. Daarnaast bouwen wij in door heel Nederland. Of u nou in Heerenveen, Amsterdam, Eindhoven of Groningen woont/werkt, Onze monteurs komen bij u op locatie.

  Direct een afspraak maken?

  Een afspraak maken voor het inbouwen van een carkit? Hieronder ziet u hoe dit in zijn werkt gaat;

  Wanneer de afspraak is gemaakt komt onze monteur op de afgesproken datum op locatie. De carkit zal worden ingebouwd en na de inbouw kan u pinnen bij onze monteur.

  Tijdsduur afspraak

  In de meeste gevallen duurt het inbouwen van een carkit gemiddeld drie kwartier tot een uurtje. Dit is echter per auto verschillend. Wij kunnen u bij het maken van de afspraak een tijdsindicatie geven hoelang de inbouw ongeveer gaat duren. U hoeft niet aanwezig te blijven tijdens de inbouw.

  Direct een afspraak maken met een van onze monteurs? Onze medewerkers zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar via 088 – 112 0555. Daarnaast kunt u altijd mailen naar info@ombits.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

   

  Afspraak maken

  Offerte aanvragen