Telefoonnummer

088 - 112 0555

Carkit laten inbouwen of vrijblijvende offerte aanvragen? Bel:

Carkit inbouw op Locatie!

Dé carkit inbouw specialist, montage op locatie in héél Nederland.

Offerte aanvragen

Parrot MKi9000 inbouw totaalpakket

Parrot MKi9000 inbouw totaalpakket € 235,- exclusief btw

Geniet in de auto van uw favoriete digitale muziek!

De Parrot MKi9000 heeft muzikaal talent. De carkit wordt geleverd met een speciale aansluitkabel en past zich aan alle muziekbronnen aan: De iPod, iPhone, USB-sleutel, Bluetooth-Stereotelefoon (A2DP), MP3-speler en elke andere analoge draagbare muziekspeler. parrot_carkit_mki9000-150x150

De muziek wordt via alle luidsprekers van de auto afgespeeld, zodat zowel de bestuurder alsmede de passagiers kunnen genieten van de uitzonderlijke geluidskwaliteit en de adembenemende effecten van de Virtual SuperBass en de Sound Spatializer.

Het MKi assortiment is onder officiële Apple licentie ontwikkeld

Om in de auto handsfree te kunnen bellen met uw iPhone, activeert u Bluetooth zodat uw toestel verbinding maakt met de Parrot Mki. Uw telefoonboek wordt vervolgens met de MKi gesynchroniseerd.

Om naar de muziek op uw iPhone of iPod te luisteren, sluit u hem eenvoudigweg aan met de kabel van de Parrot MKi. Via de draadloze afstandsbediening heeft u toegang tot uw afspeellijst. In de auto kunt u altijd handsfree bellen met uw Bluetooth mobiele telefoon.

Tijdens een telefoongesprek wordt de muziek automatisch onderbroken om na het gesprek weer te worden hervat.

Dubbele microfoon voor heldere gespreksweergave

Om een optimale geluidskwaliteit te garanderen wanneer u belt, combineert de Parrot MKi9000 de technologie van de dubbele microfoon met nieuwe signaalverwerkings software (DSP-3) die alle geluiden uit de omgeving onderdrukt, alsmede geluiden die in het interieur van de auto waarneembaar zijn.

Voor maximaal luistercomfort worden de telefoongesprekken weergegeven via de voorste luidsprekers van de auto. De Parrot MKi9000 is een Bluetooth handsfreesysteem dat geschikt is voor alle automerken en dat functioneert met alle merken mobiele telefoons.

Bluetooth

Audio

Aantal contacten

Om een carkit te kunnen koppelen aan het bestaande audiosysteem van de auto is in veel gevallen een zogenaamde ‘ISO koppelkabel’ (ISO to car verloopkabel) nodig. Deze verloopkabel maakt bestaande connectoren van de auto geschikt om een carkit te kunnen integreren. Deze situatie doet zich vrijwel altijd voor bij auto’s die af fabriek zijn uitgerust met een audiosysteem. Deze kabel kost € 25,- exclusief BTW.

Wilt u meer informatie over uw situatie, neem belt u dan: 0591-635 801

Voor auto’s af fabriek uitgerust met een BOSE, JBL, Infinity of ander actief audiosysteem gelden andere voorwaarden.

Offerte aanvragen    Warning: Only the first byte will be assigned to the string offset in /data/www/carkitinbouw.com/www/wp-content/plugins/responsive-menu/v4.0.0/inc/helpers/custom-functions.php on line 218