Telefoonnummer

088 - 112 0555

Carkit laten inbouwen of vrijblijvende offerte aanvragen? Bel:

Carkit inbouw op Locatie!

Dé carkit inbouw specialist, montage op locatie in héél Nederland.

Offerte aanvragen

Parrot Astreroid tablet inbouw pakket

Parrot Astreroid tablet inbouw pakket € 349,- exclusief btw

De Parrot Astreroid tablet carkit is één van de modellen uit de nieuwe carkit collectie van Parrot. Het model heet de Parrot Astroid tablet. Echter heeft dit niets te maken met een tablet computer. Hij heeft deze naam alleen gekregen omdat hij een groot touchscreen heeft. Het is dus geen tablet die u los kunt koppelen en mee kunt nemen.

Verder heeft deze nieuwe serie carkits extra mogelijkheden als het downloaden van App’s parrot_carkit_astreroid_tabletEn de mogelijkheid van navigatie via uw carkit. Deze navigatie word niet bijgeleverd maar kunt u net als andere applicaties downloaden via de android market.

Betere geluidsweergave

De Parrot Astreroid tablet is uitgevoerd met een 4x 40 watt MOSFET versterker. Dit is qua geluidsweergave een stuk beter als de Parrot mki-serie. De geluidskwaliteit van deze carkit is vergelijkbaar met een aftermarket auto radio van bijvoorbeeld Kenwood, Pioneer of Sony.

Astreroid market Android market

Wat volledig nieuw is bij Parrot is de Android market. Dit is de App store of Google market van Parrot. Hier kunt u app’s downloaden voor uw Parrot carkit. Zo zijn er navigatie applicaties, applicaties voor het weergeven van internet radio en verschillende muziek applicaties. uiteraard gaat deze Android market uitgebreid worden, wat de toekomst hier gaat bieden word afwachten. Hier is helaas nog niets van bekend.

Nieuwe Parrot afstandsbediening

Parrot komt in de nieuwe Astreroid serie met een volledig nieuwe afstandsbediening deze word geleverd bij de Parot Astreroid mini en de Parrot Astreroid tablet. De nieuwe afstandsbediening is geheel in de stijl ontworpen van de huidige Parrot Astreroid auto radio. De moderne uitstraling en de chique afwerking met de zwarte piano lak maken het een echte eye catcher.

Verschillende aansluitmogelijkheden

Bij Parrot Astreroid tablet word een aparte aansluitkabel bijgeleverd, aan deze aansluitkabel zitten 3 aansluitingen.

1. USB aansluiting: in deze aansluiting kan u een USB stick met bijvoorbeeld MP3 muziek. Deze muziek kan vervolgens afgespeeld worden via de carkit over het audio systeem van uw auto. Daarnaast kan de USB aansluiting ook gebruikt worden voor de software update van de Parrot Astreroid tablet.

2. iPod en iPhone aansluiting. Sluit uw iPod of iPhone 3(Gs) en iPhone 4(S) connector). Via deze aansluiting speelt u uw favoriete muziek af over de carkit, vervolgens word het apparaat ook gelijk geladen.

3. Lijn ingang 3.5 mm jack: Met deze aansluiting, beter bekent als een koptelefoon aansluiting, kunt u uw muziek van een simpele mp3 speler of walkman afspelen over uw audio systeem.

Muziek streamen

U kunt de muziek die op uw iPhone staat draadloos streamen naar de Parrot Astreroid tablet. Op deze manier kunt u zonder tussen komst van lastige kabels genieten van de muziek die op uw telefoon staat in uw auto.

Spraak gestuurd

De Parrot Astreroid tablet kan per stem bediend worden, u kunt de carkit opdracht geven om bijvoorbeeld een bepaald contact persoon te bellen, of u kunt tegen de carkit zeggen van welke artiest u muziek wilt luisteren. De Parrot Astreroid tablet werkt met zo genoemde magische woorden, het is dus niet te vergelijken met bijvoorbeeld Siri van Apple.

parrot_carkit_asteroid_tablet-2

Technische specificaties

Afmeting en gewicht

Algemene gegevens

Muziek en stem gegevens

Om een carkit te kunnen koppelen aan het bestaande audiosysteem van de auto is in veel gevallen een zogenaamde ‘ISO koppelkabel’ (ISO to car verloopkabel) nodig. Deze verloopkabel maakt bestaande connectoren van de auto geschikt om een carkit te kunnen integreren. Deze situatie doet zich vrijwel altijd voor bij auto’s die af fabriek zijn uitgerust met een audiosysteem. Deze kabel kost € 25,- exclusief BTW.

Wilt u meer informatie over uw situatie? Of wilt u een afspraak inplannen met één van onze monteurs? Neem dan gerust contact met ons op via 0591 635 801. Onze medewerkers zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar. Daarnaast kunt u altijd mailen naar info@ombits.nl.

Voor auto’s af fabriek uitgerust met een BOSE, JBL, Infinity of ander actief audiosysteem gelden andere voorwaarden.

Offerte aanvragen