Telefoonnummer

088 - 112 0555

Carkit laten inbouwen of vrijblijvende offerte aanvragen? Bel:

Carkit inbouw op Locatie!

Dé carkit inbouw specialist, montage op locatie in héél Nederland.

Offerte aanvragen

Parrot MKi9200 inbouw totaal pakket

Parrot MKi9200 inbouw totaal pakket € 279,- exclusief btw

De Parrot MKi9200: Deze carkit wordt standaard geleverd met een speciale aansluitkabel en past zich aan alle muziekbronnen aan: iPod, iPhone, USB-stick, Bluetooth-Stereo (A2DP) telefoon, MP3-speler of andere analoge draagbare muziekspeler.

De Parrot MKi9200 heeft bovendien een SD/HC compatibele SD-kaartlezer aan de zijkant van het scherm. DeParrot MKi9200 geeft de complete afspeellijst weer met de naam van de artiest, de titel van de lied en zelfs de hoes van het bijbehorende album in kleur, wanneer dit in de iPod, iPhone of op de USB-stick is opgeslagen.

parrot_carkit_mki9200-150x150

De muziek wordt afgespeeld via alle luidsprekers van de auto zodat zowel de bestuurder als de passagiers kunnen genieten van de uitzonderlijke geluidskwaliteit en de adembenemende effecten van de Virtual SuperBass en de Sound Spatializer.
Het MKi assortiment is onder officiële Apple licentie ontwikkeld.
Om in de auto handsfree te telefoneren met uw iPhone, activeert u Bluetooth zodat uw toestel verbinding maakt met de Parrot Mki9200.
Uw telefoonboek wordt vervolgens met de MKi gesynchroniseerd.

Om naar de muziek van uw iPhone en uw iPod te luisteren, sluit u hem eenvoudigweg aan met de kabel van de Parrot MKi. Via de draadloze afstandsbediening krijgt u toegang tot uw afspeellijst.

In de auto kunt u altijd handsfree telefoneren met uw Bluetooth mobiele telefoon. Tijdens een telefoongesprek wordt de muziek automatisch onderbroken om na het gesprek weer te worden hervat. Deze Parrot carkit wordt geleverd met dubbele microfoon voor heldere gespreksweergave. Om tijdens het bellen een optimale geluidskwaliteit te garanderen, combineert de Parrot MKi9000 de technologie van de dubbele microfoon met nieuwe signaalverwerkings software (DSP-3) die alle geluiden uit de omgeving onderdrukt, almede andere geluiden waarneembaar in de auto.

Voor maximaal luistercomfort worden de telefoongesprekken weergegeven via de voorste luidsprekers van de auto. De Parrot MKi9200 is een Bluetooth handsfree systeem, geschikt voor alle automerken en functioneert met alle merken mobiele telefoons.

Kies een universele Bluetooth oplossing

De Parrot Mki9200 is geschikt voor alle op de markt verkrijgbare Bluetooth telefoons.

Bluetooth

Audio

Muziek

Technische specificaties

overigen

Om een carkit te kunnen koppelen aan het bestaande audiosysteem van de auto is in veel gevallen een zogenaamde ‘ISO koppelkabel’ (ISO to car verloopkabel) nodig. Deze verloopkabel maakt bestaande connectoren van de auto geschikt om een carkit te kunnen integreren. Deze situatie doet zich vrijwel altijd voor bij auto’s die af fabriek zijn uitgerust met een audiosysteem. Deze kabel kost € 25,- exclusief BTW.

Wilt u meer informatie over uw situatie? Of wilt u een afspraak inplannen met één van onze monteurs? Neem dan gerust contact met ons op via 0591 635 801. Onze medewerkers zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar. Daarnaast kunt u altijd mailen naar info@ombits.nl.

Voor auto’s af fabriek uitgerust met een BOSE, JBL, Infinity of ander actief audiosysteem gelden andere voorwaarden.

Offerte aanvragen