Telefoonnummer

088 - 112 0555

Carkit laten inbouwen of vrijblijvende offerte aanvragen? Bel:

Carkit inbouw op Locatie!

Dé carkit inbouw specialist, montage op locatie in héél Nederland.

Offerte aanvragen

Parrot Asteroid inbouw totaalpakket

Parrot Asteroid inbouw totaalpakket € 349,- exclusief btw

Bluetooth Carkit Autoradio met internet applicaties en spraakherkenning

De Parrot Asteroid is een bluetooth carkit autoradio met multimedia-connectiviteit, en uitgerust met het populaire Android besturingssysteem. Deze veelzijdige autoradio van het standaard single-DIN-formaat biedt u een wereld aan mogelijkheden zoals internetdiensten, geografische locatie (dankzij 3G en GPS), internetradio, muziek streamen en navigatie-services. Daarnaast produceert de Asteroid een uitstekend geluid door de geintegreerde 4 x 55 Watt MOSFET versterker en equalizer.

Stijlvol design en gebruiksgemakparrot_carkit_asteroid-150x150
Het oog wil ook wat en daar heeft Parrot met een strakke vormgeving voor gezorgd. Op het haarscherpe 3,2-inch kleurenscherm bekijk je moeiteloos alle relevantie informatie. Via roterende bedieningstoets selecteert u snel en eenvoudig alle functies in het menu. Om het design compleet te maken zijn alle knoppen uitgerust met toetsverlichting.

Spraakherkenning en telefoonboek synchronisatie

Zodra u met uw toestel via bluetooth verbinding maakt wordt u volledige telefoonboek vanzelf overgenomen. Dankzij spraakherkenning kunt u favoriete muziek laten afspelen met uw stem. De Vocal Activated Music Search technologie geeft u toegang tot uw gehele audiobibliotheek. U noemt slechts de naam en het album waarna de Parrot Asteroid het gekozen nummer vervolgens automatisch zal afspelen. De Asteroid speelt feilloos muziekbestanden af via diverse bronnen zoals een iPod, iPhone, USB, SD-kaart of via de Line IN-aansluiting. Daarnaast ondersteunt de Asteroid ook A2DP waardoor muziek van uw gekoppelde telefoon via Bluetooth kan worden afgespeeld. Ook uw telefoontjes pleegt u met de Parrot Asteroid volledig spraakgestuurd.

Om een carkit te kunnen koppelen aan het bestaande audiosysteem van de auto is in veel gevallen een zogenaamde ‘ISO koppelkabel’ (ISO to car verloopkabel) nodig. Deze verloopkabel maakt bestaande connectoren van de auto geschikt om een carkit te kunnen integreren. Deze situatie doet zich vrijwel altijd voor bij auto’s die af fabriek zijn uitgerust met een audiosysteem. Deze kabel kost € 25,- exclusief BTW.

Wilt u meer informatie over uw situatie? Of wilt u een afspraak inplannen met één van onze monteurs? Neem dan gerust contact met ons op via 0591 635 801. Onze medewerkers zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar. Daarnaast kunt u altijd mailen naar info@ombits.nl.

Voor auto’s af fabriek uitgerust met een BOSE, JBL, Infinity of ander actief audiosysteem gelden andere voorwaarden.

Offerte aanvragen