Telefoonnummer

088 - 112 0555

Carkit laten inbouwen of vrijblijvende offerte aanvragen? Bel:

Carkit inbouw op Locatie!

Dé carkit inbouw specialist, montage op locatie in héél Nederland.

Offerte aanvragen

Parrot Asteroid mini inbouw totaalpakket

Parrot Asteroid mini inbouw totaalpakket € 289,- exclusief btw

Betere geluidskwaliteit

In de Parrot Asteroid mini zit een 4x 45 watt Mosfet versterker. De geluidsweergave van deze carkit is dus vergelijkbaar met een aftermarket auto radio van bijvoorbeeld Pioneer, Kenwood of Sony. Dit is een grote verbetering ten opzichte van de mki-9200.

Asteroid Marketparrot_carkit_asteroid_mini-300x199

Via de Asteroid market kunt u app’s downloaden op uw Parrot Asteroid mini. download verschillende applicaties voor uw carkit als internet radio applicaties, navigatie applicaties en applicaties voor muziek. Wat de Asteroid market verder gaat bieden is nu nog niet bekend. natuurlijk kennen we het downloaden van applicaties al langer op onze smartphone, maar applicaties downloaden voor je carkit in nieuw!

Afstandsbediening

De Parrot Asteroid mini heeft een volledig vernieuwde afstandsbediening de afstandsbeding dient als knoppen paneel om de carkit te bedienen. de functies zijn vergelijkbaar met de afstandsbedieningen van de mki-serie, wel is deze afstandsbeding iets degelijker gemaakt en afgewerkt met een chique piano lak.

Parrot Asteroid mini aansluitingen

Bij de Parrot Asteroid mini is een kabel bijgeleverd met 3 verschillende aansluitingen,

1. Connector voor een iPod of iPhone aansluiting voor iPhone 3(gs) en iPhone 4(s) met deze aansluiting kunt u muziek afspelen en/of het apparaat laden. Ook zit er

2. USB aansluiting. Deze USB aansluiting heeft 2 functies, u kunt op deze USB aansluiting een USB-stick aansluiten met MP3’s. Vervolgens kunt u deze muziek selecteren en afspelen via de carkit. Tweede functie is het updaten van uw Parrot carkit.

3. Jack plug. Aan deze kabelset zit ook een 3,5 mm jack plug (koptelefoon aansluiting) aan deze aansluiting kunt u bijvoorbeeld een kleinere mp3 speler hangen als een iPod shuffle of een standaard simpele mp3 speler of misschien wel een walkman.

parrot_carkit_asteroid_mini-2

Audio streamen

Met de Parrot Astroid mini kunt u ook muziek streamen van bijvoorbeeld uw iPhone. Dit werkt als volgt. open de muziek afspeel functie van uw iPhone, bij het afspelen verschijnt er een extra icoon in uw afpeel scherm. Klik dit icoon aan, u krijgt dan de keuze iPhone en Parrot carkit. U selecteert de carkit, vervolgens speelt de muziek van uw telefoon af over uw audio systeem in de auto.

Stem gestuurd

De Parrot Asteroid mini kan met “magisch” woorden bediend worden, bijvoorbeeld als u een persoon wilt bellen, kunt u de carkit de opdracht geven ‘bel Peter’ vervolgens voert de carkit dit commando uit. Daarnaast zijn er meer van deze opties. bijvoorbeeld bij afspelen van muziek kunt u het commando uitspreken ‘speel muziek van Adele’. Let wel op dat dit met verschillende commando’s werkt, maar dat de carkit niet volledig op deze manier te bedienen is zoals bijvoorbeeld een iPhone met Siri.

Afmeting en gewicht

Algemene gegevens

Muziek en audio gegevens

Android market

Bekijk in de Android market welke applicaties beschikbaar zijn voor de Parrot Astroid mini.

Om een carkit te kunnen koppelen aan het bestaande audiosysteem van de auto is in veel gevallen een zogenaamde ‘ISO koppelkabel’ (ISO to car verloopkabel) nodig. Deze verloopkabel maakt bestaande connectoren van de auto geschikt om een carkit te kunnen integreren. Deze situatie doet zich vrijwel altijd voor bij auto’s die af fabriek zijn uitgerust met een audiosysteem. Deze kabel kost € 25,- exclusief BTW.

Wilt u meer informatie over uw situatie? Of wilt u een afspraak inplannen met één van onze monteurs? Neem dan gerust contact met ons op via 0591 635 801. Onze medewerkers zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar. Daarnaast kunt u altijd mailen naar info@ombits.nl.

Voor auto’s af fabriek uitgerust met een BOSE, JBL, Infinity of ander actief audiosysteem gelden andere voorwaarden.

Offerte aanvragen