Telefoonnummer

088 - 112 0555

Carkit laten inbouwen of vrijblijvende offerte aanvragen? Bel:

Carkit inbouw op Locatie!

Dé carkit inbouw specialist, montage op locatie in héél Nederland.

Offerte aanvragen

De gegevens die we van u vragen in het onderstaande formulier zijn veilig bij Carkitinbouw.com en worden uitsluitend gebruikt voor het plannen van een afspraak voor het inbouwen van uw carkit. We vragen uw e-mailadres om de afspraak te bevestigen en uw telefoonnummer om u eventueel sneller te kunnen bereiken. Meer informatie over de veiligheid van uw gegevens kunt u vinden in het privacybeleid.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.

Carkit inbouw Beuningen

Carkit inbouw Beuningen: Wilt u een carkit laten inbouwen in uw auto, bestelbus of vrachtauto? Wij leveren verschillende carkit systemen en monteren deze op locatie, dus bij u voor de deur. Onze Carkit inbouw Beuningen service levert verschillende handsfree systemen, ritregistratiesystemen en track and trace systemen.

Carkit inbouw BeuningenOns bedrijf is al vanaf het jaar 2000 gespecialiseerde in het plaatsen van handsfree oplossingen in voertuigen. Wij werken uitsluitend met goed opgeleide, eigen monteurs die netjes en professioneel werk leveren. Laat u een carkit inbouwen door onze Carkit inbouw Beuningen service, dan kunt u er volledig op vertrouwen dat dit goed en netjes gedaan wordt.

Vragen of een afspraak inplannen met onze Carkit inbouw Beuningen service? Bel tijdens kantoortijden 088 – 112 0555 of vul het offerteformulier aan de rechterzijde in.

Carkit inbouw op locatie kosten

De meest gestelde vraag: Wat kost het inbouwen van een carkit? Wij werken met een aantal pakketten, deze kunt u overigens allemaal vinden op de pagina carkit pakketten. Echter wordt in 95% van de gevallen een Parrot CK3100, een Parrot MKi9100 of een Parrot MKi9200 ingebouwd. Dit omdat deze carkits het meest stabiel zijn, 100% werken met vrijwel iedere telefoon en de minste klachten/storingen geven.

De meest verkochte carkit pakketten:

 

LET OP: Prijzen van bovenstaande pakketten zijn totaalprijzen, echter kan het nog zijn dat er een autospecifieke verloop kabel nodig is. Deze zit niet in de bovenstaande prijs verwerkt omdat dit niet voor iedere auto van toepassing is en de prijzen van deze verloopkabels kunnen variëren.

Carkit inbouw op locatie kostenZo kost een standaard ISO verloop kabel bijvoorbeeld € 25.- ex. btw. Maar heeft u een actief audiosysteem zoals BOSE, Harman Kardon of Boston Acoustics is er vaak een audio mute of soft mute systeem nodig. Deze kabelsets zijn vaak een stuk duurder.

Wilt u een exacte offerte ontvangen voor een carkit inbouw in uw auto? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of bel onze Carkit inbouw Beuningen service tijdens kantoor uren via 088 – 112 0555.

Hoe werkt carkit inbouw Beuningen

Kiest u ervoor om een carkit door ons in te laten bouwen, dan kunt u telefonisch direct een afspraak met ons inplannen of het offerte formulier aan de rechterzijde in te vullen. Bij het invullen van het contactformulier nemen wij binnen één werkdag contact met u op.

De afspraak wordt doorgaans binnen 1 a 2 weken ingepland (met uitzondering van vakantieperiodes). Is er een afspraak ingeland, meld onze monteur zich op afgesproken datum en tijd. In de meeste gevallen wordt er samen met de monteur even gekeken waar u de carkit geplaatst wilt hebben (display, bedieningspaneel etc.). Vervolgens installeert onze monteur de carkit. Dit duurt doorgaans drie kwartier tot een uur. U hoeft hier zelf niet bij aanwezig te zijn.

Als de carkit gemonteerd is meld de monteur zich weer bij u. Samen met de monteur wordt de carkit even gekoppeld met de telefoon en volgt er een kleine uitleg. Is alles afgerond kunt u per PIN betalen bij de monteur. Uiteraard is contant betalen ook mogelijk en u kunt vooraf betalen per bank overschrijving.

Vragen of een afspraak inplannen met onze Carkit inbouw Beuningen service? Bel tijdens kantoortijden 088 – 112 0555 of vul het offerteformulier aan de rechterzijde in.

Offerte aanvragen